Kingdom Hearts 2 - Final Mix Exclusive Cheat Code Exhibition Video

Discussion in 'New Releases' started by Erkz, Mar 16, 2008.

  1. KHRiku Twilight Town Denizen

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    In The Coders World:)
    2
    273
    CodeBreaker recognizes it the KH2FM? Because it is AR MAX for me not.
     
  2. gamemaster1598 King's Apprentice

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Location:
    Unknown
    1
    496
    oh ok needed that to be clarified
     
  3. xigabyte Traverse Town Homebody

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Location:
    kh-vids
    3
    154
    havnt been on in like... forever. good to be back :)

    *after looking at first couple pages* so once u put sora in ur party, how do u get him to "pretend" to be riku, so u can use session?
     
  4. NeoCloudstrife Decisive Being

    Joined:
    Apr 16, 2007
    92
    Do Not Spam In Teh Code Vault Anymore.

    [MARQUEE]IVE HAD ENOUGH[/MARQUEE]

    STOP SPAMMING:

    i was in Florida and glad to be back , and yes

    gamemaster1598 What kind of code device you use?:)

    action replay max

    And recognizes it the KH2FM? Is PAL your machine?

    yeah it does

    I understand. I am excited because I buy CodeBreaker 9.2 versions. CodeBreaker 10.0 good? If it does not recognize it the KH2FM then.......

    what do you have now

    AR MAX EVO

    i have ar max 9.0

    It which one there is a fink from his picture?

    not sure and i think it is link

    ok gamemaster1598

    How is needed or a what kind of code is needed for him, that from a chief enemy 5x?
    thanks:)

    wait what did you say



    Sorry^^'
    We you are his code how is needed it, that an bossból there are 5?

    oh ok dont know

    Okay, no problem^^

    I was not told that AR MAX does not recognize it because of that the KH2FM, because Swap Magic 3.6 helps are needed! hm okay no problem^^

    oh ok that is cool

    :D:DI can enjoy the game finally.:D:D

    great for you have fun

    this is just spam...................[/quote]
     
  5. KHRiku Twilight Town Denizen

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    In The Coders World:)
    2
    273
    finally get single Swap Magic 3.8 CODER and I know it then coding to play!:D
     
  6. gamemaster1598 King's Apprentice

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Location:
    Unknown
    1
    496
    cool happy gaming
     
  7. KHRiku Twilight Town Denizen

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    In The Coders World:)
    2
    273
    Thank you man:D:D!!!
    Why do you not do videos?
    upload in the YouTube:)
    ??
     
  8. gamemaster1598 King's Apprentice

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Location:
    Unknown
    1
    496
    cant tape them
     
  9. KHRiku Twilight Town Denizen

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    In The Coders World:)
    2
    273
    I understand.
    Harm.
     
  10. erkansilk King's Apprentice

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Location:
    Halloween Town
    3
    474
    the ally axel lvl 99 mode code doesn't work
     
  11. KHRiku Twilight Town Denizen

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    In The Coders World:)
    2
    273
    eehhh sorry ^^' do you call it me?:)
     
  12. erkansilk King's Apprentice

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Location:
    Halloween Town
    3
    474
    cool,can you give me the weapon modifier for roxas(boss)
     
  13. Riku_replica13 Twilight Town Denizen

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Castle of Oblivion, Brazil
    4
    237
    Anyone here knows if there's a code to play as terra....?
     
  14. erkansilk King's Apprentice

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Location:
    Halloween Town
    3
    474
    there is a code but only for emulator, not for ps2.......yet
     
  15. KHRiku Twilight Town Denizen

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    In The Coders World:)
    2
    273
    some codes with emulator?....:S:S
     
  16. Stylerboybeli Moogle Assistant

    Joined:
    May 30, 2008
    0
    1
    Hello guys, I need AR MAX and action replay codes

    But I have a question

    I got me a cheat module that is purchased:

    Action Replay
    Action Replay MAX

    But why 2 times Action replay?


    And 2nd Question:

    Do you code '? I need for action replay max let's go!

    MAX HP

    MAX MP

    14 x Sark

    Sephiroth-Donald

    Sephiroth-Goofy

    Terra 10

    and a talk
    German? I am in germany and used a translator

    and the final mix!

    Thank´you very match!